Rotterdamse initiatieven uit de grond gestampt

Afgelopen week bereikte ons het nieuws dat Rotterdam de trotse thuisbasis mag zijn van vernieuw(en)de initiatieven. Online design magazine Fontanel vernieuwde hun online omgeving en een dag later is het creatieve platform Pytch gelanceerd. Een kleine inspirerende introductie van beiden.

Fontanel

Het online design magazine Fontanel is ooit opgestart door drie vrienden die erachter kwamen dat hun studie niet uitdagend genoeg was. Daaruit ontstond Fontanel. Zelf omschrijven ze het als volgt:

Fontanel is het grootste online design magazine van Nederland met een scherpe blik op design en beeldcultuur. Een unieke en diverse groep van jong talent, professionals en de creatieve massa bezoeken een authentieke mix van dagelijkse inspiratie en verdiepende specials.

Het magazine is een online inspiratiebron, maar biedt ook verdieping aan binnen de designwereld (off-en online). Daarnaast attendeert het magazine je op verscheidene events, waar je bij moet zijn. Zeker als het magazine je inspireert!

Bookmark deze dus snel!

Pytch

Een nieuw creatief platform om de creatieve industrie met elkaar te verbinden. Dat is Pytch. Het inspireert, motiveert, engangeert en visualiseert de Nederlandse creatieve industrie. Door verschillende interviews en een start-up gids helpt het platform ook de startende entrepeneurs om hun eerste schreden te maken. Ook zet het platform de belangrijkste social media in om in contact te komen met de creatieve industrie. Volg het platform bijvoorbeeld via Twitter. Maar niet voordat je de Twitter van Zicht online volgt natuurlijk!

02-02-10 Gepost door: Dimitri Hubregtse Comments (0) Categorie: internet

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA