Thuiswerken maar toch niet

Onderstaande video deed me denken aan een filosofische film die ik jaren geleden heb gezien. De titel is me ontschoten en zal nog wel een keer een poging wagen om hem via het WWW terug te vinden. Een onderdeel van die film ging als volgt: Is het ethisch om een lichaam van een vrijwilliger in een mijnschacht van 5 km diep een missie uit te laten voeren. Hersenen worden van hoofd gescheiden en via een lange kabel, uiteraard 5km, met elkaar verbonden. Als het lichaam sterft is de belofte dat de hersenen in een nieuw lijf geplaatst worden.

Zie hier het vergelijk. We zijn er nog lang niet maar zou je de boven beschreven persoon nu als thuiswerken omschrijven? In onderstaande toepassing zie ik overigens best wel toekomst.

30-12-10 Gepost door: Maarten van Maarschalkerweerd Comments (0)

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA