Lancering Rotterdams platform Doedok.nl

In 2010 berichtten we al heel voorzichtig dat het gloednieuwe platform Doedok.nl in de startblokken stond. Eind december werd Doedok.nl dan ook gelanceerd voor het publiek waarop al het aanbod op het gebied van vrijetijdskunst samen komt. Het is een aanwinst voor zowel de aanbieder als de creatieve Rotterdammer.

Cursussen, workshops en lessen op het gebied van o.a. beeldende kunst, dans, fotografie, mode en muziek worden door een groot aantal aanbieders op Doedok.nl overzichtelijk gepresenteerd. Aanbieders kunnen zich gratis registreren. Voor hen biedt het platform goede exposure mogelijkheden en hopelijk veel nieuwe cursisten. Niet alleen het presenteren van het aanbod, maar ook de inspiratiepagina en agenda dragen bij aan de totale beleving.†

Naast de lancering van het platform is eind december een offline campagne gestart. In Rotterdam zijn posters, abri's en driehoeksborden van de Doedok campagne te zien.

Maak kennis met de creatieve thuishaven voor alle Rotterdammers!

11-01-11 Gepost door: Kitty Lommers Comments (0) Categorie: internet

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA