Zicht partner van Versmarketeer

Met trots kunnen we melden dat Zicht partner is geworden van Versmarketeer 2011. Dit jaarlijks terugkerende event staat geheel in het teken van nieuwe versconcepten, met als hoogtepunt de uitreiking van de 'Versmarketeer van het jaar' award.

Wat is vers?
Versmarketeer inspireert en draagt bij aan kennisuitwisseling binnen de verssector. Tijdens het VersEvent komen alle vernieuwende cases en initiatieven aan bod. De felbegeerde award wordt tijdens het VersEvent toegekend aan de marketeer die het afgelopen jaar een voortrekkersrol heeft heeft vervuld met zijn of haar marketingactiviteiten. In een paar jaar tijd heeft de prijs al veel aanzien gekregen in 'Vers' Nederland.

Online ambitie verssector bloeit langzaam op
Zicht partner Maarten van Maarschalkeerweerd over de samenwerking: "Waar in veel branches online reeds een belangrijk onderdeel van de marketingmix vormt, signaleren we in de verssector nog vaak een bepaalde terughoudendheid. De online presence is matig en traditionele middelen blijven leading bij de ontwikkeling van campagnes. En dat is zonde. Zeker voor een branche die zo ver voorop loopt op het gebied van productinnovatie. Juist hier kan de integratie van online activiteiten een grote toegevoegde waarde bieden. Social media en online activaties bieden hierbij een schat aan mogelijkheden Wie zien het dan ook als een uitdaging om de online ambitie van de sector de komende jaren verder te laten groeien!"

Nomineer jouw versmarketeer
Als officiŽle partner van Versmarketeer ontwikkelde Zicht de site versmarketeer.nl. Neem snel een kijkje en breng jouw stem uit voor de Versmarketeer van het jaar! Binnenkort worden de nominaties bekend gemaakt!


18-02-11 Gepost door: Claudia Pieper Comments (3)

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA