Designs WieWasWie opgeleverd

Nadat Zicht in 2010 de pitch won voor het interactie ontwerp en de vormgeving van het genealogisch platform WieWasWie.nl, zijn de definitieve functionaliteiten en designs in februari 2011 opgeleverd. Deze werden door een enthousiaste opdrachtgever STAP ontvangen. Het grootste platform met historische persoonsinformatie van Nederland heeft eindelijk een gezicht gekregen. Een gezicht waar beleving en gebruiksvriendelijkheid voorop staan.

Design WieWasWie

Hieraan vooraf gingen intensieve scopesessies in samenwerking met de technische partij, waarin de functionele eisen en wensen werden bepaald. Een complex maar doordacht interactie ontwerp is hieruit ontstaan, met het oog op een voor de bezoeker gebruiksvriendelijk platform. Een andere uitdaging in deze fase was het toepassen van de webrichtlijnen in het design en HTML-templates. Op het platform kan men straks zoeken naar familie, een stamboomstructuur bouwen en informatie delen. Het is echt een project waar we heel trots op zijn en kijken dan ook uit naar de officiŽle lancering!

01-03-11 Gepost door: Kitty Lommers Comment (1)

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA