Allowed?

Toch nog maar even een YouTube dump van het Mac filmpje....

28-02-07 Gepost door: Maarten van Maarschalkerweerd Comments (5) Categorie: internet

De SP blijft maar virals verzinnen

Van alle politieke partijen is de SP de enige die echt snapt wat je allemaal met internet kunt. Wederom een leuke viral van Marijnissen en kornuiten:

Hou Jan niet voor jezelf

27-02-07 Gepost door: Jelle-Jan van Veelen Comments (2) Categorie: internet

get a mac paradox

Bill Gates heeft zich niet meer heeft kunnen inhouden en zich eindelijk pissed getoond. Van deze clipjes baalt hij. Het voelt waarschijnlijk als een vernedering. Dus ik kijken...maar...botste gelijk tegen een security mededeling aan. Na wat geklik en het zien van het "security filmpje" (echt erg  grappig) is de vernedering compleet.

26-02-07 Gepost door: Maarten van Maarschalkerweerd Comments (7) Categorie: politiek

Kill your Brand

Gevonden op Marketing Facts. Ben zelf nooit zo'n console player geweest maar een PS3 hoef ik nu al helemaal niet meer. Zo zie je maar weer hoe je over de top kunt schieten. Ben wel heel nieuwsgierig wie dit filmpje nu heeft gemaakt.

26-02-07 Gepost door: Maarten van Maarschalkerweerd Comments (5) Categorie: technologie

Wee Planets

Via de Internetcreatieven mailinglist kwam ik bij deze Flickr-set: Wee Planets.

Men neme een fototoestel, een fotogenieke locatie en een stuk of 20 of meer foto's. Plak die aan elkaar om er een panorama foto van te maken, en haal er daarna nog wat tools overheen om het geheel zo te vervormen dat het uiteindelijke resultaat veel weg heeft van een mini-planeet.

Wee Planets

23-02-07 Gepost door: Jelle-Jan van Veelen Comments (0) Categorie: design

premiere online

Adobe gaat komen met een online versie van premiere. Hierin kunnen eenvoudige bewerkingen op video's gedaan worden, voordat ze geplaatst worden op bv youtube.via Webwereld

22-02-07 Gepost door: Bram Bruurs Comments (0) Categorie: fotografie

Het Alarm van de veiligheid

De laatste dan. In de mini serie Phishing deel 3. Ik ben nog steeds geen Rabobank klant. De 1 op 1 woordenboek vertalingen zijn best wel grappig.

De beste Klant van de Rabo Bank,

Tijdens onze routine van het Onderhoud en van de Controle van de Rekening, konden wij uw Gegevens van de Rekening bevestigen niet. Deze fout zou van uw recente verandering van Persoonsgegevens kunnen geproduceerd hebben die aan een Interne fout met onze Bewerker voortvloeiden die uw Online Rekening er niet in slaagt voor authentiek te verklaren.

Wij vragen u uw Gegevens over dossier met ons herziet om verdere technische hitch aan onze Bewerker te voorkomen die tot uw Rekening die kan leiden om de redenen van de Veiligheid wordt opgeschort.
Tevreden Klik hier en herzie uw Gegevens van de Rekening.

13-02-07 Gepost door: Maarten van Maarschalkerweerd Comment (1) Categorie: tools

Nederkaart

Een prachtige bloemlezing van divers kaartmateriaal. Zo las ik er dat ome Bill G. niet stil zit.

 

Kaarten in Google Maps op Nederkaart.nl

12-02-07 Gepost door: Maarten van Maarschalkerweerd Comments (0) Categorie: internet

The art of quitting

Via Bright kwam ik op de website The art of quitting. Niet alleen een goed initiatief (want roken is vies :P), maar het levert ook nog eens erg leuke, mooie en originele plaatjes op.

 

09-02-07 Gepost door: Jelle-Jan van Veelen Comments (0) Categorie: internet

...frauduleuze activiteiten bevorderd...

Phishing deel2. Deze trof ik in mijn mailbox. Wilde hem jullie niet onthouden. Bedenk dat er toch elke keer weer een paar mensen zijn die erin trappen

Beste Klant,

Het bankwezen van Internet van Rabobank, hierbij kondigt de nieuwe verbetering van de veiligheid aan. Wij hebben onze nieuwe SSL servers voor onze klanten voor de betere en meer veilige bankwezendienst, tegen om het even welke frauduleuze activiteiten bevorderd om onze klanten beter te dienen. Wegens deze recente verbetering, wordt u verzocht om uw rekeningsinformatie door te volgen onder de verwijzing bij te werken.

09-02-07 Gepost door: Maarten van Maarschalkerweerd Comments (2) Categorie: internet