Lars van Trier film met spelaspect

In de nieuwste film van Lars vanTrier, begenadigd regisseur met evenveel fans als haters, is een spelelement opgenomen.

Er zit een aantal zgn.  'Lookeys in de film: iets visueel opvallends dat niet in de context van die film past. Het lijkt der dan op dat er met de film even iets mis gaat.
De kijker moet de Lookeys zien te vinden. De eerste Deen die alle Lookeys in de film vindt, krijgt een beloning van 30.000 kronen en mag als figurant meedoen aan de volgende film van Von Trier. Jottem.

13-12-06 Gepost door: Seb van Deursen Comments (0) Categorie: technologie

Launch Zicht BLOG 1.0

Al 10 jaar zijn we geinspireerd door en gepassioneerd van nieuwe media. Nog steeds komen er dagelijks aan de lunchtafel waanzinnige concepten, ideeen, producten en ontwikkelingen voorbij vliegen. Zonde om onze relaties, vrienden en fans deze informatie te onthouden vonden wij!

Het leek ons ook heel leuk om naast nieuwe media, ook andere passies te delen. Vandaar dat je in deze BLOG ook artikelen zult zien verschijnen over film, muziek, fotografie, etc.

Een spel of andere bijzondere interactie zal een vaste plaats krijgen in de header van de pagina. De Zicht BLOG zal in 2007 verder uitgroeien tot een portal waar diverse andere 'playfull tools' zullen worden aangeboden.

Veel plezier!

06-12-06 Gepost door: Seb van Deursen Comments (2) Categorie: fotografie